Se film
gyllensten-kontaktgyllensten-saljagyllensten-omgyllensten-guldregn1

Om Mäklarbyrån Gyllensten

Jag har verkat som redovisningskonsult större delen av mitt liv, 1995 startade jag Företagskonsulten i Växjö. Efter högskoleutbildning och examen registrerades jag som fastighetsmäklare och startade Mäklarbyrån Gyllensten under 2008.

På Mäklarbyrån Gyllensten finner ni en sann företagare med hjärtat mitt i Småland. Mäklaren som går de extra stegen, tillika redovisningskonsulten med rätta känslan för siffror och kundrelationer.

Jag vill att du ska känna dig hemma hos mig - oavsett om du är säljare eller köpare. En affär ska alltid generera nöjda kunder. Engagemang, omtanke och goda relationer är grunden i mitt företag. Därför står min dörr alltid öppen - Mäklarbyrån Gyllensten är din personliga mäklare.

Mäklarbyrån Gyllensten är den mindre byrån med det stora personliga engagemanget. Samma mäklare följer varje nytt steg uppdraget tar och informerar såväl säljare som köpare om detta. Med nöjda kunder följer förtroende och förtroende ger ringar på vattnet.

"TÄNK DIG en solvarm och sommarledig dag vid sjön. Du står med uppkavlade byxor i vattenbrynet - det är lite för kallt för ett bad. Du har en sten i din hand....du höjer handen och stenen far i vattnet med ett "plums". En sekund, sedan är den borta! På ett ögonblick kan du förlora en kund. En nöjd kund ger däremot ringar på vattnet."

MÄKLARBYRÅN GYLLENSTEN HAR BARA GYLLENE STENAR I SIN HAND