Playa_Flamenca5paseo_torreoriginal_749cforiginal_715e8Campoamor2original_f38feoriginal_cba4fpaseo_guardamar

Att köpa semesterbostad i Spanien

- När ni har bestämt er hjälper vi till hela vägen

Spanien har ändlösa vita sandstränder och ett lugnt hav, perfekt för säkra bad och vattensporter. Spanien bildas av många bergskedjor som upptar nästan hälften av territoriet, liksom stora delar av parklandskap och tallskogar. Spanien har ett milt klimat med över 300 soldagar om året.

Spanien är ett land med en hög kulturell rikedom, passionerad och het flamenco, tjurfäktning och populära och religiösa högtider med stor tradition, bland annat religiösa processioner, mässor Sevillanas och dess karneval.

Spanien är födelseplatsen för Miguel de Cervantes, Antonio Gaudí, Montserrat Caballé, Salvador Dali, Pablo Picasso och många andra berömda spanjorer, som har utmärkt sig i alla typer av aktiviteter, som politik, kultur, vetenskap, konst och idrott.

Spanien är ett paradis för gourmeter på grund av kvaliteten och mångfalden av dess produkter, den friska medelhavsdieten är gjord med: färsk fisk och skaldjur, högkvalite kött, (skinka, korv), grönsaker, ost, frukt och gott vin är bara några av de läckerheter du kan hitta.

Utan tvekan, är Spanien och dess kust ett tydligt val att köpa en lägenhet och njuta av dess kulturella evenemang och fritid.

Du får ultimat utdelning på ditt köp i form av njutning, god mat, sol, bad, spela golf eller värför inte gå på en vinprövningstur.

Förverkliga din dröm om att leva ett behagligt liv vid medelhavet i den underbart vackra naturen som Spanien erbjuder.

Nyproducerade bostäder ger dig mycket mer idag än resale / begagnade bostäder. Du får helt enkelt mer för pengarna. Nyproduktionen utmärker sig genom modern arkitektur, hög material- och utförandestandard, välplanerade lägenheter eller villor med öppna och ljusa planlösningar i trivsamma bostadsområden, uppförda i mindre etapper med gemensam swimmingpool och vackert grönområde.

Nyproduktion omfattas av en 10-årig bygg garanti. Det är klokt att investera i en nybyggd bostad till fortfarande låga priser och med en framtida värdeökning.

Vid köp av resale / begagnade bostäder rekommenderar vi en noggrann bakgrundsundersökning med hjälp av advokat.

Tänk på att vid ett bostadsköp i Spanien tillkommer det alltid en kostnad på drygt 13% av köpeskillingen för skatter (moms på nyproduktion) som utgör huvuddelen av kostnaden, samt för advokat, notarie, lagfart och administrativa kostnader.

Det är nu rätt tid att köpa sin bostad i Spanien. På Costa Blanca, Torrevieja området får du mest för pengarna. Räntan är låg och bostadspriserna i Spanien för den utländska marknaden har nu nått sin lägsta nivå men stiger, snabbt igen, en god förutsättning för en lönsam investering att njuta av.

När ni har bestämt er hjälper min samarbetspartner till hela vägen, visst är det spännande! Det här kan vara ditt livs största och härligaste bostadsaffär. Visst är det inspirerande och spännande att söka ett ny sommarbostad! Men vi får inte glömma att drömmarna måste stå i samklang med de ekonomiska förutsättningarna.

Just därför är det viktigt att Ni har förtroende och känner engagemang för mig och min samarbetspartner.

Vid en semesterbostadsaffär kan det känns det som om man skulle behöva vara både ekonom, byggnadstekniker och jurist. Frågeställningarna kan vara många och komplicerade. Vid första titten, besiktningen, finansieringen, försäkringen och den stora flyttdagen...


"Då är det är tryggt med en mäklare som kan Spanien"

"Gyllensten och Probase erbjuder gyllene och solsäkra lägen!"